Massage

Idag var ingalill och masserade Pia, red ut en stund på henne barbacka i skogen innan. Hon var så snäll så! tränade lite galoppfattningar längst en grusväg bara red så långa tyglar och tränade mycket med att hon skulle lyssna på sätet. 
 
Islutet med Dollar så var han så självbärig i galoppen så han gick på tyglen i samlad galopp på helt långa tyglar! Och han var lika som Pia när han kom. Spänd,tittig, ofokuserad, stack för minsta lilla och vart het ute i skogen. 
 
Pia är betydligt bättre nu, hon börjar bli mycket mer självbärig i galoppen. hon klarar av att gå kvar i samma tempo på långa tyglar och söka sig lite neråt men hon behöver fortfarande mer styrka för att kunna bli ennu mer självbärig och lyfta mer i galoppen då hon lätt blir lite markbunden om jag inte påminner henne. :)
 


I vilket fall så det första ingalill sa var att hon tyckte att pia hade satt mer muskler på nacken och över ryggen sen sist hon såg henne och det var 13/8 (bara 3 veckor sedan) Jag tycker också att hon känns betydligt maffigare på bara några veckor! :D 
 
Hon sa att hon blir bara bättre och bättre vilket är fantastiskt att det gått så snabbt!  bland dom första gångerna hon masserade så var hon jätte spänd över ryggen och hon fick inte röra där, men nu så har det släppt helt och Pia står bara och njuter!
Fanns inget att klaga på utöver att hon fortfarande är lite stel i vänstersidan, men det ska vi fortsätta massera för det tar tid att få det helt loss. Annars var hon jättefin i kroppen och tyckte det var skönt helatiden. 
 
Vi bokade en ny tid om prick en månad igen, 4/10 - 2 dagar innan nästa tävling. :D
 
 
 
0 Kommentarer till "Massage"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en design på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!